Община Монтана организира обществено обсъждане

24.07.2020

Община Монтана, съвместно с Форум Гражданско Участие, Български център за нестопанско право и сдружение „Закрилници“, ви кани да вземете участие в онлайн обществено обсъждане на тема: ”Оптимизация на работата на социалните услуги с мобилен компонент до края на 2020 г. с оглед последиците от Covid-19“.

Обсъждането ще се състои на 30 юли 2020 г. (четвъртък), през платформата за онлайн срещи Zoom от 18.00 до 19.00 ч. Регистрацията за събитието е активна от 22.07.2020 г. на адрес https://cutt.ly/Montana.

 В обсъждането ще имат възможност да се включат първите 30 регистрирали се, а за останалите желаещи е предвидено излъчване онлайн. Уеб линк за излъчването ще бъде публикуван на страницата на Община Монтана един ден предварително. Насоки за това как да се регистрирате за участие ще намерите в допълнителните указания, приложени към тази покана. Повече подробности за темите и говорителите ще откриете в приложената по-долу програма.

Резюме на Стратегия за оптимизация на работа на социални услуги на територията на община Монтана можете да изтеглите от тук, а пълната версия е достъпна тук. Можете да изпратите свои предложения по темата и предварително на следните електронни адреси: antonov@montana.bg и milen_gechovski@abv.bg до 12.00 часа на 28.07.2020 година.

 За допълнителна информация, справки и въпроси: antonov@montana.bg и milen_gechovski@abv.bg.


Анкета

Ще Ви засегне ли световната финансова криза?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...