Спортен комплекс и Младежкият дом организират фитнес-уикенд

31.05.2018

Събитието е по повод Европейската седмица на движението и спорта. Негова цел е да представи различни видове спорт, както и насоки за здравословен начин на живот.

Програма:

1 юни /петък/ 2018г гр.Монтана пред паметника „Септемврийци”  (при лошо време мероприятието ще се проведе в голяма зала на Младежки дом)

13:00 часа  – Откриване от г-н Велислав Нинов треньор и управител на Спортен комплекс „Виталика Reborn – d’GYM”. Той ще проведе кратка лекция, относно здравословния начин на живот, как най-лесно да променим хранителните си навици и нагласата за спорта.

13:30 часа – Изпълнения на клуб по спортни танци „Астра“ и танцова формация „Dance machine”.

14:00 часа – Открита тренировка по DANCELO с гост инструктор Светлана Кирова. Зареждаща система – микс от интернационална музика, класически аеробни упражнения, работа за ръце, бедра и корем. Стречинг и дишане за здраве и красота!

15:00 – 16:30 часа – Открито занятие по брейк и хип-хоп, Ба дуан дзин – китайски упражнения за здраве, открита тренировка по Винг Чун самозащита. Свободни занимания по Дартс, стрелба с лък, игри с публиката.

2 юни /събота/ 2018г гр.Монтана ж.к.Плиска бл.2 /партер/

Ден на отворените врати в Спортен комплекс Виталика Reborn – d’ GYM

10:00 – 17:00 часа – Безплатни фитнес тренировки с шампиона по бодибилдинг и фитнес в категория мъжка физика Роман Стоичков, както и неговия треньор Велислав Нинов. Също така ще може да тренирате под вещото ръководство на Ивана Гарева – шампион в категория боди фитнес и Христо Мусков европейски и световен шампион по силов трибой, той ще направи и демонстрация на правилна техника и ще разкаже за преживяванията си около последните европейски и световни титли.

11:00 – 12:00 часа – Безплатна групова тренировка със Светлана Кирова BODY POWER Комбинирана, комплексна и интензивна тренировка развиваща концентрирана сила, гъвкавост и издръжливост.

13:00 – 14:00 часа – Безплатна групова тренировка със Светлана Кирова STEEL TRAINING Това е една от първите фитнес тренировки в групов вариант под съпровода на музика и със специално разработена хореография, която осигурява правенето на няколко серии упражнения в комбинация с нужните почивки между тях.

15:00 – 16:00 часа Открито занятие по брейк и хип-хоп.Линк

Анкета

Ще Ви засегне ли световната финансова криза?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...