Безплатни консултации и прегледи от кардиолог

14.02.2018

На 22 февруари в гр. Монтана се проведоха безплатни консултации и прегледи от лекар – кардиолог. Прегледите са във връзка с Национална кампания „Кардиологична грижа за дълъг и пълноценен живот”, организирана от Български кардиологичен институт, Българска национална телевизия и Национално сдружение на общините в Р България.

Целта на кампанията е превенция на сърдечно-съдови заболявания, удължаване живота на пациентите със сърдечно-съдови заболявания чрез подобряване достъпа до високоспециализирана лекарска грижа и адекватно лечение за по добро качество на живот.

В Монтана прегледите се осъществиха от Д-р Олга Янева – специалист-кардиолог от УМБАЛ „Сърце и мозък”, гр. Плевен. На прегледи преминаха 23-ма жители на гр. Монтана. На всеки беше отделено достатъчно време за преглед, съвети за лечение и начин на живот. Преди прегледите беше изнесена лекция, касаеща рискови фактори за инфаркт и инсулт, методи на диагностика и лечение на тези заболявания, които са водеща причина за смъртност в Р България.

Поради големия интерес към кардиологичните прегледи Д-р Янева ще посети Монтана още веднаж на 15 март т.г.

Прегледите отново ще се проведат след предварително записване на тел. 096 394 238, Д-р Валерия Тодорова, Община Монтана.Линк

Анкета

Ще Ви засегне ли световната финансова криза?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...