Това са стипендиантите на община Монтана

20.12.2017

DSC_083818- годишната Ивон Владимирова е носител на специалната стипендия на община Монтана в размер на 4 600 лева . Момичето е певица и получава финансовото стимулиране за постиженията си  в област „Култура и изкуство”.  Осем  са момичета и момчета с призови места от държавни и международни конкурси, фестивали и състезания.  Стипендиите се изплащат на два транша през годината. Днес кметът на Монтана Златко Живков връчи на надарените деца втората част от сумите. 

 Годишна стипендия  в размер на 2760 лева получиха  Диана Михайлова ХІІ клас в област „Наука и техника”, Габриела Иванова VІІІ клас в област „Култура и изкуство” и  Марин Енчевски ХІІ клас  в област „Спорт”.

За десета година община Монтана поощрява по този начин талантливи деца.

Най-малките стипендианти  тази година са пианистката Роксана Петрова ІІ клас и математикът  Деян Георгиев ІІІ клас . Двамата печелят еднократно финансово стимулиране  в размер на 460 лева.  Такива стипендии се отпускат и на  Ива Еленкова  ХІ клас в област „Наука и техника” и на  Дона Антонова VІІІ клас в област „Култура и изкуство”.Линк

Анкета

Ще Ви засегне ли световната финансова криза?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...