Програма „Работилница за родители – да пораснем заедно!”

05.10.2016

УВАЖАЕМИ  РОДИТЕЛИ, 

За поредна година Община Монтана организира провеждането на  Програма „Работилница за родители – да пораснем заедно!”. Програмата е дело на УНИЦЕФ – България, а Община Монтана е неин партньор в реализирането и. УНИЦЕФ – България е провела и обучението на водещите на работилниците.

Програмата касае теми, свързани с възпитанието на децата до 4-годишна възраст на принципа на споделения опит. Програмата поднася и интересни теми от развитието и проблеми в развитието на малките деца, с помоща на родителите дава отговори на въпроси, на които до сега не сте имали отговори.

Работилниците са безплатни, общо 14 на брой. Провеждат се веднаж седмично – в ден, определен от самите родители, в извънработно време. Мястото за провеждане ще Ви бъде съобщено на първата организационна среща.

Желаещите да се запишат за участие в работилниците родители или да получат повече информация  могат да направят това на тел: 096 394 238  или в стая 403 на Община Монтана – Д-р Валерия Тодорова, гл. експерт здравеопазване в Община Монтана. Срокът за записване е 14.10.2016 год.

 

 Линк

Анкета

Ще Ви засегне ли световната финансова криза?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...